Sa preko 500 000 posetilaca našem sajtu na godišnjem nivou,vidljivost stranica Vaših organizacija i broj poseta Vašim podacima je u stalnom porastu.Posetioci našeg sajta su  vlasnici preduzeća i preduzetničkih radnji,srednji i viši menadžment kompanija,predstavnici javnih institucija,udruženja i nevladinih organizacija.

Zašto upisati firmu?

Osnove rasta Vaših firmi čini unapređenje prodaje .Ukoliko nemate svoj sajt,upis u poslovni imenik predstavlja odličan način da predstavite svoje proizvode ili usluge velikom broju kupaca.

Pretragom na Googlu organizacija koje su upisane u poslovni imenik ,dobijate njihove prezentacije koje se nalaze na prvim mestima na internetu.Jednim klikom se informišete o njihovom poslovanju (istorija,proizvodi, usluge,kontakt)

Za organizacije koje imaju svoju internet prezentaciju,upis u poslovni adresar donosi veću posećenost Vašem sajta i povećanje informisanosti potencijalnih kupaca  o vašim proizvodima i uslugama. 

Upis u poslovni adresar možete izvršiti automatskim unosom podataka na stranici sajta ili slanjem informacija o Vašoj organizaciji na našu mail adresu.Podatke o Vašoj organizaciji možete poslati na mail: office@srbijatrade.rs