Sa preko 500 000 posetilaca našem sajtu na godišnjem nivou,vidljivost stranica Vaših organizacija i broj poseta Vašim podacima je u stalnom porastu.Posetioci našeg sajta su  vlasnici preduzeća i preduzetničkih radnji,srednji i viši menadžment kompanija,predstavnici javnih institucija,udruženja i nevladinih organizacija.

Zašto upisati firmu?

Osnove rasta Vaših firmi čini unapređenje prodaje i obezbeđenje najpovoljnijih izvora finansiranja.Ukoliko nemate svoj sajt,upis u poslovni imenik Zapadnog Balkana predstavlja odličan način da predstavite svoje proizvode ili usluge velikom broju kupaca.Mi umesto Vas plaćamo oglašavanje na Facebook-u i Google,kako bi Vaše stranice bile na vodećim mestima prilikom pretrage na internetu.

Pretragom na Googlu organizacija koje su upisane u poslovni imenik Zapadnog Balkana,dobijate njihove prezentacije koje se nalaze na prvim mestima na internetu.Jednim klikom se informišete o njihovom poslovanju (istorija,proizvodi, usluge,cene,kontakt)

Zašto su stranice firmi visoko pozicionirane na internetu?

Zato što mi plaćamo reklamu Facebook-u i Googlu umesto Vas.Zahvaljujući našem oglašavanju,sajt ima između 1500-2000 posetilaca dnevno,odnosno preko 500 000 posetilaca na godišnjem nivou.Zahvaljujući velikom broju poseta  našem sajtu , stranice su visoko pozicionirane na svim pretraživačima.

Vaše stranice beleže veliki broj poseta na tri načina:

1.pretragom Vaše firme direktno na internetu

2.posetom Vaših prezentacija od strane potencijalnih kupaca  na stranici POSLOVNI IMENIK našeg sajta

3.reklamom Vaše firme na Facebook stranici  sa preko 23 000 pratilaca

Vaše stranice (mini sajtovi) na ova tri načina beleže između 500-1000 poseta na godišnjem nivou.Ukoliko se samostalno oglašavate na Facebook i Googlu,za navedeni broj poseta potrebno je da platite između 50 i 100 evra.Problem je što plaćanje Facebook-u i Google vršite u kratkom vremenskom periodu (10-15 dana) i posle ste prinuđeni da ponovo plaćate oglašavanje.

Takođe,izrada osnovne verzije sajta koštaće Vas izmedju 150-200 evra,a bolja verzija sajta izmedju 350-500 evra.Naravno,ni odličan web sajt nema nikakvu vrednost,ukoliko nemate posete od strane potencijalnih komitenata.

Na našem sajtu imate u toku cele godine odličnu internet prezentaciju,a mi plaćanjem sa svoje strane Facebook-u i Google reklamiramo Vaše firme.

Za organizacije koje imaju svoju internet prezentaciju,upis u poslovni adresar donosi veću posećenost Vašem sajta i povećanje informisanosti potencijalnih kupaca i korisnika o Vašim proizvodima i uslugama. 

Upis u poslovni adresar Srbije možete izvršiti automatskim unosom podataka na stranici sajta ili slanjem informacija o Vašoj organizaciji na našu mail adresu.Podatke o Vašoj organizaciji možete poslati na mail: office@srbijatrade.rs

Šta dobijate korišćenjem baze sa konkursima?

Pored odlične reklame Vaše firme na internetu,imate besplatan pristup bazi sa preko 500 konkursa domaćih i međunarodnih organizacija.Informišete se o najpovoljnijim izvorima finansiranja na jednom mestu. Baza sa konkursima je rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa preduzećima i preduzetnicima.Informacije o subvencijama,donacijama,predpristupnim fondovima i najpovoljnijim kreditnim linijama su Vam stalno na raspolaganju.Redovno vršimo unos i ažuriranje informacija o konkursima u cilju podrške našim komitentima.Ne tražite konkurse po internetu,gubeći svoje vreme. Dovoljno je da 2-3 puta u toku meseca posetite bazu sa konkursima i informišete se  o najpovoljnijim uslovima  za finansiranje Vaše firme.

PREMIUM PAKET- CENA 9.800 RSD NA GODIŠNJEM NIVOU ZA PREDUZEĆA I PREDUZETNIKE

 • logo firme
 • delatnost firme
 • osnovni podaci (naziv firme,adresa,telefon)
 • pib,maticni broj,ime zastupnika firme
 • mail adrese,dodatni telefoni
 • web stranica
 • 10 fotografija
 • o firmi (istorija,prizvodi,usluge,tržištakupci,neograničen tekst)
 • link prema Vašem sajtu
 • objave stranice Vaše firme  na poslovnoj facebook stranici sa preko 23 hiljada pratilaca
 • objave Vašeg proizvoda ili usluge po izboru na poslovnoj facebook stranici
 • blagovremene informacije o svim aktuelnim konkursima za bespovratnim sredstvima,subvencijama,donacijama i najpovoljnijim kreditnim linijama

PREMIUM PAKET ZA UDRUŽENJA I NEVLADINE ORGANIZACIJE IZNOSI 5.800 RSD NA GODIŠNJEM NIVOU