Sa preko 500 000 posetilaca našem sajtu na godišnjem nivou,informisanost o vašim proizvodima i uslugama  je u stalnom porastu.Posetioci našeg sajta su  vlasnici preduzeća i preduzetničkih radnji,srednji i viši menadžment kompanija,predstavnici javnih institucija,udruženja i nevladinih organizacija.

Zašto upisati firmu?

Osnove rasta vaših firmi čini unapređenje prodaje.Ukoliko nemate svoj sajt,upis u poslovni imenik predstavlja odličan način da predstavite svoje proizvode ili usluge velikom broju kupaca.

Za organizacije koje imaju svoju internet prezentaciju,upis u poslovni imenik donosi veću posećenost  sajtu i povećanje informisanosti potencijalnih kupaca  o vašim proizvodima i uslugama. 

Pretragom na internetu organizacija koje su upisane u  naš poslovni imenik ,dobijate prezentacije koje se nalaze na prvim mestima na internetu.Jednim klikom se informišete o njihovom poslovanju (istorija,proizvodi, usluge,kontakt)

Upis u poslovni adresar možete izvršiti automatskim unosom podataka na stranici sajta ili slanjem informacija o Vašoj organizaciji na našu mail adresu.Podatke o Vašoj organizaciji možete poslati na mail: office@srbijatrade.rs