Turistička agencija”BANJA INN PLUS” je osnovana 2012. godine. Iskustvo stečeno dugogodišnjim radom na grčkim ostrvima sa britanskim i nemačkim turistima preneto je na poslovanje agencije.
Prvenstveno turistička agencija se bavi prodajom svih vrsta aranžmana u zemlji i inotranstvu (letovanja, zimovanja, prolećna i jesenja putovanja, ekskurzije i sl.) uz istovremenu prodaju putno-zdravstvenog osiguranja.

Godine 2014. u ponudu se uključuju i autobuske i avio karte. Kao jednog od svojih najuspešnijih subagenata Fly Fly Travel, agenciju “Banja Inn Plus” predstavlja na svom oficijalnom sajtu i putem Fly&Travel magazina.

Tokom godina agencija je sklopila i na desetine Ugovora o zakupu smeštajnih kapaciteta u Vrnjačkoj Banji (u ovom trenutku najveći broj kapaciteta se izdaje preko Vaučera za 2017 godinu, koji izdaje Ministratvo turizma). Pored privatnih stanodavaca agencija posreduje i između turista i svih ostalih hotelskih i apartmanskih smeštajnih jedinica ne samo u Vrnjačkoj Banji, nego i na teritoriji cele Republike Srbiji kao i u inostranstvu.

Izleti i besplatne info ture kroz Vrnjačku Banju uključeni su u ponudu 2015. godine. Sam rast i razvoj preduzeća tek predstoji, obzirom da  je razvoj uslužnih delatnosti u prosperitetu.

Adresa:Kneza Milosa 2, 36210 Vrnjacka Banja
Matični broj 63891002
PIB:109055363
Radno vreme: ponedeljak-petak   09.00-17.00 h
                            subota                      09.00-14.00 h
e-mail: office@banjainn.com
sajt: www.banjainnplus.com