UNIPLAST d.o.o. je vodeći proizvodjač i distributer farmaceutske, kozmetičke i medicinske ambalaže u Srbiji. Tokom više od 20 godina postojanja, UNIPLAST je samostalno razvio preko 150 proizvoda i partnersku saradnju sa više od 250 klijenata, među kojima su najveće apotekarske ustanove, zdravstveni centri, farmaceutske kompanije i veledrogerije u 7 država.

Kao jedino preduzeće iz ove delatnosti, UNIPLAST je registrovan kao razvojno proizvodni centar kod Ministarsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, čime je stekao mogućnost da razvija nove tehnologije čija primena tek počinje i u najrazvijenijim zemljama sveta.

UNIPLAST poseduje već 7 godina sertifikat kojim se potvrđuje da upravlja integrisanim sistemima menadžmenta organizacije (sertifikati ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001), a na putu je i za sertifikaciju standarda ISO 15378: Primarno pakovanje medicinskih i farmaceutsikih proizvoda sa posebnim osvrtom na Dobru proizvodjačku praksu (GMP). Sve ovo govori da UNIPLAST proizvodi i usluge zadovoljavaju najstrože standarde kvaliteta, a kompanija kontinuirano radi na njihovom unapređenju.

 

Vizija Uniplasta

 

Naše vrednosti predstavljaju privrženost iskrenosti, etici i duhu međusobnog poštovanja naših kupaca i nas. Promovišemo atmosferu iskrene i zdrave komunikacije čak i kada to znači priznavanje grešaka. Uvek se držimo naših načela – kažemo šta ćemo da uradimo i uradimo ono što smo rekli. Želimo da steknemo reputaciju dobrog biznis partnera kao i da svojim radnicima obezbedimo optimalne uslove za rad i napredovaanje. Težimo da svojim proizvodima i uslugama, kao i svojim stilom poslovanja, prevaziđemo očekivanja naših kupaca i sa kvalitetnim poslovanjem ostvarimo dugoročnu saradnju. Prepoznajemo odnos međusobne zavisnosti nas, naših kupaca i naših partnera, i usled toga, težimo da ostvarimo maksimalno zadovoljstvo dobro obavljenog posla. Zato težimo da kupcima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, prilagođene njihovim potrebama i zahtevima, a da sa svojim partnerima ostvarimo odnos maksimalnog poverenja i korektnosti u izvršavanju obaveza.

Adresa firme: Suvo polje bb,Preljina,Čačak

Matični broj: 17010433

PIB: 101112310

Telefon: +381 32 380 285 +381 32 380 286

e-mail: office@uniplast.rs

sajt: www.uniplast.rs