ŠARENE TALJIGE BANJA VRDNIK

ŠARENE TALJIGE BANJA VRDNIK

Konak “ŠARENE TALJIGE” je romantično mesto, kako za dvoje koji znaju da uživaju u životu  tako i za porodični boravak, jer pruža udobnost i atmosferu doma. Posetite nas sa Vama dragim i doživite trenutke koje ćete sigurno oceniti sa pet zvezdica.

Nalaze se u ulici nazvanoj po jedinoj srpskoj pesnikinji IXX-og veka Milici Stojadinović, rodom iz ovog kraja, a narod ulicu zove Gospodski red, jer su u njoj stanovali visoki činovnici zaposleni u rudniku u vreme Austrougarske. Tadašnje, a i sadašnje vrdničko Dedinje.

Takvo neposredno okruženje, kao i celo mesto, motivisali su nas da i sa vama kao našim gostima podelimo deo zadovoljstva koje nam Vrdnik pruža.
Namenjeni su boravku isključivo parova. Opremljeni su vrlo udobnim francuskim krevetima i svime što je potrebno da se naši gosti osećaju kao kod kuće. Još i bolje, jer su na odmoru i nemaju nikakvih drugih obaveza sem da se posvete jedno drugom.
Blagi vetrić koji dolazi sa padina Fruške gore, igra veverica u dvorištu, zviždukanje žutokljunih kosova sa drveća upotpunjuju osećaj potpunog opuštanja.

Zimi ćete uživati u promicanju pahulja koje polako prave beli tepih ispred vašeg prozora dok cetralno grejanje održava danju i noću u celom prostoru prijatnih 22 stepena C.

022/46 53 23 i 022/46 62 52
Ul.Milice Stojadinovic’ 58,Banja Vrdnik
22408
28153236
108668408