CAMPUS SREMSKA KAMENICA

Featured Listing
CAMPUS SREMSKA KAMENICA

Kako se nalazi preko puta Univerziteta “Educons”, ovaj restoran nudi jela za one koji u toku užurbanog radnog dana žele da se okrepe svežim obrokom, ali i one kojima hrana predstavlja svojevrsni ritual. Jednostavno rečeno, u “Campusu” gosti mogu da uživaju u tradicionalnim jelima na moderan način.
Riba dolazi direktno iz Dunava i iz ribnjaka, a priprema se onako kako se nekada pripremala na ovim prostorima. Tako će oni koji se odluče za ribu moći da dobiju kečigu u kukuruznom brašnu, a uz prilog će im stići krompir salata sa blitvom.

Restoran “Campus” je, u neku ruku, i plod prijateljstva, pošto je pomoć u njegovom stvaranju stigla sa raznih strana. Zbog toga ćete tokom vašeg boravka u restoranu Campus, moći da uživate u delima poznatog novosadskog slikara Pavela Popa, ali i da pročitate neku od mnogobrojnih pažljivo odabranih knjiga.
Želja osnivača “Campusa” je da se ideja prijateljstva koja je dovela do stvaranja restorana, nastavi i kroz ukusna jela i pića sa gostima u Sremskoj Kamenici.
Dijapazon izbora hrane na meniju u “Campusu” je širok. Od sveže ribe – šarana, kečige, smuđa, preko leskovačke mućkalice, omleta, kobasica, testa, pa do obrok salate, potaža, sendviča i pica za brojne studente. Kako je fokus na tradicionalnom pripremanju ribe, tako je i, kada su u pitanju pića, fokus stavljen na vina po kojima je ovo podneblje poznato.
Pored redovnih gostiju koji žele da uživaju u tradicionalnoj hrani, ovaj restoran koji se nalazi na 10 minuta od centra grada, pogodan je i za organizovanje proslava, poslovnih konferencija i sastanaka. Kako je u pitanju nov prostor, mnogi sadržaji u njemu se tek očekuju, pa će posetioci uskoro moći da uživaju u pažljivo odabranim događajima.

065/ 80 32 384
Vojvode Putnika 68B,Sremska Kamenica
21208
64719840
110195773
  • CAMPUS SREMSKA KAMENICA
  • CAMPUS SREMSKA KAMENICA
  • CAMPUS SREMSKA KAMENICA