ELEKTROMEHANIKA ČABI BEČEJ

ELEKTROMEHANIKA ČABI BEČEJ

Osnivanje  samostalne  zanatske radnje “ Elektromehanika-Čabi” vezuje za ime  pokojnog majstora  Čabi Ištvana koji je 1972.godine osnovao elektromehaničarsku radionicu.Tokom nizgodina poslovanja  stalno se ulagalo u razvoj opreme i ljudstva.

Za radionicu  je uvek bila od  izuzetnog  značaja  i obostrano  pozitivna –  čak i u teškim  vremenima  su se našli zajedničkog rešenja.

Od 1991. godine,  radionica  je  postala  porodična  firma, kako se  nakon  završetka školovanja  u  radionici  zaposlila se  ćerka-sadašnji  vlasnik  radionice  Livia  Kovač.

Nova  radionica,sadašnji poslovni prostor završen  je 2000.godine.Ovaj poslovni prostor je namenski građen prema potrebama savremenog  poslovanja.

Radionica  trenutno posluje na  450m2 zajedno sa drugom porodičnom  firmom  PRO-TECHNIC  d.o.o.,koju je osnovao 2001.godine, Nandor  Kovač suprug.

Firma se bavi prodajom ručnih alata,baštenskih uređaja,prodajom raznih mašina,materijala i rezervnih  delova.

Od 2001.godine radionica je pored električnih uređaja počela i sa popravkom uređaja sa malim benzinskim  motorima. U zadnjih sedam godina postali smo ovlašćeni serviseri za više svetski poznatih firmi kao što su: HONDA,HUSQVARNA,MAKITA,PERLES,AL-KO,DOLMAR,VILLAGER,JONSERED,PARTNER I BRIGGS&STRATTON.

Sarađujemo i sa predstavnicima firmi: BOSCH,HILTI,DEWALT,BLACK&DECKER,STIHL,ALPINA..

Trenutno u radionici imamo 10.zaposlenih sa raznim strukama, stručnim spremama i kvalifikacijama za određene oblast servisiranja.

Pored redovnih elektromehaničarskih poslova vršimo još sledeće usluge:

Merenje vibracija i balansiranje uređaja na licu mesta – po ISO standardu
Balansiranje raznih rotora i ventilatora do 500kg – po ISO standardu
Premotavanje industrijskih elektromagneta
Premotavanje rotora i statora anlasera-alternatora…
Popravku lančanih testera,trimera,rajdera,kosačica..
Popravku raznih ručnih alata,aparata za zavarivanje
Popravka agregata-i građevinarske mašine.

Radionica se za  39 godina  poslovanja  sa opremljenošću i stručnom obrazovanju  ljudstva, razvila u jednu  od  trenutno  najsavremenijih  radionica  te struke  u Srbiji.

021/69 11 098
Tančić Mihalja 61,Bečej
21220
55498016
100739220