EQUILIBRIO KIDS BEOGRAD

Featured Listing
EQUILIBRIO KIDS BEOGRAD

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS je dečije odeljenje u okviru Obrazovnog sistema EQUILIBRIO koji je već  punih 17 godina jedna od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS (www.kursevizadecu.com) organizuje godišnje i polugodišnje kurseve stranih jezika za decu od 3 do 14 godina, kao i Jezičke kampove tokom letnjeg i zimskog raspusta koji se održavaju u Beogradu.

U ponudi su tri lokacije:

Novi Beograd – naselje Belville
Stari grad – Strahinjića bana 14
Vračar – Sazonova 79

Roditelji predškolaca imaju priliku da tokom upisa prijave svoje dete na besplatan demo čas u trajanju od pola sata, tokom kojeg će se upoznati sa stručnim timom Centra, prostorom u kome se odvija nastava, sa EQUILIBRIO metodom rada, ali i sa ostalim detaljima o kursevima u ponudi.

EQUILIBRIO metod podrazumeva spontano usvajanje stranih jezika, u veseloj i opuštenoj atmosferi, sticanje samopouzdanja u komunikaciji na ciljnom jeziku, kroz zanimljive jezičke igre, podsticanje dečije mašte i kreativnosti, otkrivanje i razvijanje njihovih talenata, kao i redovno izveštavanje roditelja o napretku dece.

Kada su u pitanju jezički kampovi, na sajtu www.jezickikamp.com možete saznati detalje o EQUILIBRIO Zimskom i Letnjem jezičkom kampu i pogledati foto i video galeriju.

Radno vreme: 12-20h

011/77 00 699
Đorđa Stanojevića 11g/ 2,Beograd
11000
21045527
108671477
  • EQUILIBRIO KIDS BEOGRAD
  • EQUILIBRIO KIDS BEOGRAD