EURO TERMIK KRALJEVO

EURO TERMIK KRALJEVO
EURO TERMIK KRALJEVO

Preduzeće EURO TERMIK DOO je osnovano 2002. godine. Proisteklo je iz samostalne zanatske radnje TERMIKA osnovane 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila izrada i servis laboratorijskih peći za žarenje za radne temperature do 1.800°C, sa regulacijom temperature kao posebnim delom interesovanja.
Godine 2002. dolazi do transformacije SZR TERMIKA u DOO EURO TERMIK, sa čijom transformacijom dolazi do proširenja delatnosti i lepeze poslovanja, i od tada se preduzeće intenzivno razvija.
Pored supermarketa, EURO TERMIK DOO – Kraljevo učestvuje u izgradnji objekata različite namene uz poštovanje pravila struke, tehničkih normativa, važećih standarda i dogovorenih rokova, kao i uz maksimalno poštovanje Zakona o planiranju i izgradnji i Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu.
Kompletna tehnička opremljenost i stručni kadar ovog preduzeća odgovorni su za uspešan završetak svakog ugovorenog posla.
Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa TEHNOGRADNJOM DOO, iz Kruševca, koja je izgradila trgovinske centre DIS Krnjevo, preduzeće EURO TERMIK DOO se specijalizovalo za elektroinstalaterske radove u supermarketima.
Poslovni profil EURO TERMIK DOO, osim u postavljanju elektroinstalacija i opreme (Ključ u ruke), što je i pretežna delatnost preduzeća, sastoji se i u sledećim oblastima poslovanja:

Projektovanje u građevinarstvu
Izvođenje radova u građevinarstvu
Vodovod i grejanje
Enterijer i eksterijer
Uređenje terena
Trgovina na veliko
Konsalting

+ 381 36 327 210
Moše Pijade br. 8, Kraljevo
36000
17425846
101768797