IGOSAN DOO BEOGRAD

IGOSAN DOO BEOGRAD

Preduzeće je osnovano maja 1993.godine, bavilo se uslugama I naročito proizvodnjom prirodnih sokva od koncentrata dobijenog iz Californije USA snabdevajući u vreme sankcija sve Mcdonaldove prodavnice u Srbiji.

Bavilo se posle tog perioda od 1996.god. zastupanjem Cleanfix programa, prodajom visokoprofesionalnih mašina za usisavanje I pranje tvrdih I mekih podloga.

Od oktobra 1998.godine započeta je poslovna saradnja sa Interchem-him komplanijom iz Jagodina koja se bavila lproizvodnjom I prometom HEMEL proizvoda, pa sve do 2014.god.,

Zbog neisplaćivanja zarada od strane Interchem-him kompanije, preduzeće nije ostvarivalo promet I bilo je u fazi morivoanja. U 2017.godini započeta je ozbiljna saradnja sa partnerkom Jasminom ., farmaceutom I aromaterapeutom i proizvodimo ORGANSKU AROMATERAPEUTSKU KOZMETIKU kako za ljude tako i za kućne ljubimce. Pored toga ostvarena je Ugovorom čvrsta saradnja sa dr.R.Kovačevićem, akademikom i sa njegovim timom profesora koji proizvode ekološke preparate za AGRAR. To su:

Fitostemin-biljna vakcina za povećanje prinosa u agraru od 10-25% 
Detoxin-V prirodni preparat za detoksikaciju životinjskog organizma.

Kompanija Igosan company d.o.o. je glavni distributer ovih proizvoda kako u Srbiji tako I u izvoznim poslovima.

Još jedna veoma značajna oblast agrara je saradnja i partnerstvo sa ekipom stručnjaka I doktora nauke a to je proizvodnja ORGANSKOG ĐUBRIVA u granuloma I u tečnom stanju za sisteme kap po kap.

Ovi veoma ozbiljni projekti bukvalno nemaju konkurenciju kako na domaćem tako i na instranom tržištu.

+381 65 811 4761
Paje Jovanovića 18,Beograd
11050
06902758
101721319