“INFINITY RENT A CAR” INĐIJA

“INFINITY RENT A CAR” INĐIJA

Infinity Rent a Car je moderna i profesionalna kompanija čija je  osnovna delatnost najam putničkih automobila. Infinity Rent a Car je  nastala, pre svega, iz ljubavi prema automobilima.Ono što odlikuje  našu kompaniju jesu pouzdana i komforna vozila mlađa od 5 godina, brza  i kvalitetna usluga, pristupačne cene najma i mogućnost preuzimanja  vozila na željenoj lokaciji kao i na Aerodromu „Nikola Tesla“.
Bilo da Vam je potreban manji automobil za gradsku vožnju ili  komfornije vozilo za porodično putovanje, Infinity Rent a Car je pravi izbor za Vas. Ono po čemu se izdvajamo od drugih rent a car kompanija  je maksimalna posvećenost klijentu, kao i izuzetno pristupačne cene  rentiranja prilagođene svačijem džepu.

U našem voznom parku očekuju Vas sledeće marke automobila:
-Mercedes S 500L
-Peugeot 308 Automatik
-Škoda Fabia
-Renault Clio 4
-VW Golf

Sa željom da Vaša porodična ili poslovna putovanja učinimo maksimalno  komfornim i prijatnim, sva vozila iz naše ponude su klimatizovana i  savremeno opremljena svom neophodnom opremom. Iako naši automobili su  mlađi od 5 godina, redovno se servisiraju i održavaju. Sva vozila su  kasko osigurana, tako da su klijenti tokom trajanja najma potpuno  obezbeđeni i sigurni.
Cene najma vozila su više nego pristupačne u zavisnosti od kategorije  i tipa, kao i broja dana na koliko se iznajmljuje vozilo. Za rezervacije na duži period nudimo posebne uslove i pogodnosti.  Kilometraža koju sa našim vozilima možete da pređete je ograničena na  200km po danu, a prilikom iznajmljivanja vozila je potrebno ostaviti  depozit u vrednosti od 200 do 500 evra, u zavisnosti od klase vozila.

Minimalni period za iznajmljivanje vozila je jedan dan (24 časa), a  vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto sa tolerancijom od 60 minuta zakašnjenja. Vozila se mogu koristiti na  teritoriji Srbije, a za izlazak iz zemlje je potrebna posebna dozvola  koja se dobija od ovlašćenog lica Infinity rent a Car-a. Pored vozila  sa manuelnim menjačem, u našoj ponudi imamo i vozila sa automatskim  menjačem..

Još jedna prednost koju nudimo našim klijentima je mogućnost  iznajmljivanja vozila van radnog vremena, kao i na Aerodromu “Nikola  Tesla”, BEZ DOPLATE. Takođe, vršimo dostavu vozila na lokaciju po  Vašoj želji: kuća, hotel, kancelarija…

Infinity rent a car – najbolji automobili, po najpovoljnijim cenama!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-19h
subota od 08-14h

062788899 , 0641600175
Karadjordjeva 6, Inđija
22320
21274640
109956371