KOOZMETIK DOO BEOGRAD

KOOZMETIK DOO BEOGRAD

KOOZMETIK doo  se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike. Osnivači kompanije su Daniela Stankovic i Jovana Antić. Kompanija je osnovana u 2015 godini u Beogradu. Imamo prodajna mesta na nekoliko lokacija u Beogradu, dok se pojedini proizvodi iz našeg asortimana mogu naci i u drogerijama sirom Srbije; Lilly I DM. U ponudi su visokokvalitetni proizvodi za negu lica, tela, kose kao I specijalni proizvodi koji su jedinstveni na tržištu poput Kapi za zube. KOOZMETIK se priprema za plasman svojih proizvoda van granica Srbije.

KOOZMETIK je kozmetika sastavom prema životu, zdravlju, prirodi, kvalitetu, estetici… U tome  smo beskompromisni.Imamo visoke kriterijume i duboko verujemo da pozitivna energija investirana u naš rad se prenosi korsinicima naših proizvoda.Svi naši proizvodi se ručno proizvode u malim serijama od sirovina vrhunskog kvaliteta.Paleta proizvoda uključuje liniju za negu lica, tela, kose kao i specijalne proizvode.

KOOZMETIK je iako mlad već široko prepoznat brend u Srbiji i u inostranstvu,pre svega od strane korisnika, a zatim i medija i javnosti zbog drugačijeg i svežijeg pristupa biznisu.

Kompanija je osnovana u aprilu 2015 god i registrovana kaod.o.o. Proizvodnja i sedište nalaze se u Beogradu.Svi proizvodi su registrovani za prodaju u Srbiji sa svim potrebnim zakonskim sertifikatima.U proizvodnju je uključen tim raznih stručnjaka: farmaceuta, tehnologa, doktora, biologa, stomatologa, tehničara.

Radno vreme :Kancelarije 8-16 h
Prodaja Ušće šoping centar 10-22h

011 40 96 651 , 060 03 32 266
Jelisavete Načić 1/II/5 ,Beograd
11000
21099376
108951092