KROSTI DOO NOVI SAD

KROSTI DOO NOVI SAD

KROSTI DOO je svoje prve korake napravio 1988. godine  kao KROSTI SZTR sa proizvodnjom koja se nalazila u Kaće Dejanović 46 u Novom Sadu ,sa 8 zaposleih radnika.Proizvodnja je bila bazirana na proizvodnji hleba i peciva koji su svakodnevno isporučivani u 40 objekata u Novom Sadu.1999 godine KROSTI SZTR svoju proizvodnju premešta u Milenka Grčića 6,u Novom Sadu,u objekat u svom vlasništvu, gdje se  danas nalazi.

Pored marketa koje i dalje snabdeva otvara i svoje poslovne jedinice u gradu u  kojima plasira svoje proizvode.

24.07.2008. godine KROSTI SZTR prelazi u KROSTI DOO.

Uz ulaganje ogromne energije,uvođenjem novih tehnologija izrade ,šireći asortiman proizvoda i prilagođavajući se stanju na tržištu KROSTI DOO je postao brend u Novom Sadu koji , od svog osnivanja do danas ,uz politiku firme da je dovoljno ukusno samo ono što je kvalitetno ,na prvo mesto prioriteta stavlja potrošače koji i jesu merilo našeg trajanja i uspeha.

Danas KROSTI DOO ima 30 stalno zaposlenih radnika i uz proizvodnju ima i 4 prodajne poslovne jedinice koje se nalaze u Milenka Grčića 6,Trg mladenaca 6 i Fruškogorska 22, gde se pored pekare nalazi i EXPRES RESTORAN a svojim proizvodima i dalje snabdeva više objekata u Novom Sadu.

Vodeći računa o našim potrošačima ,uvažavajući njihove komentare i poštujući njihove želje,koristeći repromaterijal vrhunskog kvaliteta od isključivo proverenih dobavljaca, naš asortiman proizvoda se konstantno povećava tako da u ponudi danas imamo razne vrste: hleba , peciva,kroasana,bureka,pizza,sendviča, baklava po orginalnom turskom receptu,krofni po bečkom receptu,domaćih torti i kolača,grčkog peciva i kuvanu hranu a porudžbine radimo za sve vrste slatkiša i slaniša.

Svaka poslovna jedinica je snabdevena adekvatnim pećima i rashladnim uređajima tako da se svi naši proizvodi peku u toku čitavog dana čime garantujemo svežinu i kvalitet.

Prvi smo u gradu koji , pored tehnologije pečenog proizvoda i tehnologije odložene fermentacije ,uvodimo i tehnologiju polupečenih proizvoda.

021/ 63-19-419
Milenka Grčića 6,Novi Sad
21000
20447559
105801129