ONLINE TRAVEL BEOGRAD

Featured Listing
ONLINE TRAVEL BEOGRAD

Online travel, internet turistička agencija 

Šta nas izdvaja od ostalih turističkih agencija:

Mi smo INTERNET TURISTIČKA AGENCIJA
Imamo osoblje sa velikim radnim iskustvom. Preko 25 godina rada u turističkim agencijama.
Omogućavamo vam da putem sajta brzo, lako i jednostavno rezerviše putovanje.
Aranžman možete izabrati, rezervisati i uplatiti iz svog doma u momentu kada to vama odgovara..
Dostupni smo vam 24/7 zahvaljujući Internetu i lakoj komunikaciji putem maila.
Mi smo vaš prijatelj koji vam pruža punu podršku i stoji na raspolaganju za odgovore na sva vaša pitanja i pojašnjenje svih nedoumica.
Od trenutka kada nam se obratite ili za konsultaciju ili za rezervaciju mi smo Vam dostupni 24/7 .
Mi smo uz Vas stalno: dok birate putovanje, kada ga rezervišete, kad krenete na put, dok ste na putu! Uvek nas možete pozvati ili se obratiti mailom za sve što Vam je potrebno!
Slobodni smo da vam ponudimo i ono što ne tražite, ako smatramo da taj aranžman ispunjava vaše potrebe i očekivanja.
Ono što vam nudimo to ćete i kupiti! Ono što vam prodamo to ste stvarno i dobili! Nema nikakvih iznenađenja na destinaciji!
Pripremili smo za Vas aranžmane po najpovoljnijim cenama. Možda to nisu i najniže cene na tržištu ali to su naniže realne cene koje možemo da obezbedimo i koje će Vam omogućiti siguran i povoljan odmor.
Mi vam garantujemo: ako kod nas uplatite apartman – dobićete najbolji apartman u odnosu na cenu koju ste uplatili za njega. Biće to uredna smeštajna jedinica koja će vama i vašoj porodici ili prijateljima obezbediti siguran i ugodan smeštaj i odmor.
Omogućavamo vam da putem našeg sajta kupite putno osiguranje za bilo koje putovanje, autobuske karte do crnogorskog i hrvatskog
Spremni smo da odgovorimo svim Vašim zahtevima i upitima. Ako nešto ne znamo ili ne možemo, naći ćemo nekoga ko zna i može!
Sa nama uvek znate na čemu ste!
Naša želja je omogućiti prosečno platežno sposobnim ljudima što više putovanja jer smo duboko uvereni da je bogat onaj koji nešto novo vidi i doživi – a ne onaj koji ima novac.

Veliko životno i profesionalno iskustvo, potrebe turista modernog doba, razvoj i primena novih IT tehnologije u poslovanju, uvođenje e poslovanja upućuju da je našem tržištu potrebna internet turistička agencija.

­

Možda vreme u kome živimo nije lako, ali mi ga svojim idejama i radom na njihvom sprovođenju, možemo učiniti radosnim i lepim. U takvom pozitivnom i inovativnom okruženju sami od sebe se stvaraju uslovi da jedni druge pomažemo i usrećujemo.

I upravo iz jedne takve priče se desila internet turistička agencija ONLINE TRAVEL!

Danas čoveku treba „frendly travel agent“ koji će uvek biti tu, uvek spreman da sluša, da potraži najpovoljniju turističku ponudu, da preporuči neku novu destinaciju, da podstakne na putovanje, da pomogne da se uštedi novac i vreme, da istakne prednosti i ukaže na „mane“ turističke ponude. Jednom rečju treba prijatelj koji će biti kao član porodice.

Putniku je potrebno da travel agent koji je prodao aranžman bude stalno sa njim, odnosno da je uvek dostupan za slučaj potrebe …. Brza komunikacija putem interneta moguća je 24/7. Brzo, lako, jednostavno i svi zadovoljni i srećni.

Misija i vizija internet turističke agencije ONLINE TRAVEL, nije postati vodeći lider na tržištu, već postati i ostati Vaš lični i porodični friendly travel agent!

U ponudi internet turističke agencije ONLINE TRAVEL ćete naći široku lepezu ponude letovanja u Grčkoj i Crnoj Gori (sa posebnim akcentom na porodičnim paketima), wellness i spa aranžmani za opuštanje i očuvanje zdravlja, programi kratkih putovanja koja daju „ novi impuls životu“ i još mnogo toga…

Sve je spremno, na Vama je samo da odaberete željeno putovanje.

Mi smo Vas friendly travel agent i radimo tako da opravdamo moto svog poslovanja:

PUTUJTE ZADOVOLJNI I SREĆNI!

Zato je nastao ONLINE TRAVEL!

065/ 2 303 305, 011/ 28 30 679
Ul.Mine Vukomanović br.5
11050
64405772
109754509