MODUS CONSULTING NIŠ
Duži opis firme

Stvorena na profesionalnim principima i bazirana na poslovnoj etici kao neizostavnom faktoru svakog poslovnog odnosa konsultantska kuća Modus Consulting je dinamična i otvorena firma čiji je prevashodni cilj zadovoljstvo naših klijenata.
Svaki biznis ili projekat ima neke svoje zakonitosti, i od poštovanja tih zakonitosti, kao i od kreativnog odgovora na te zakonitosti zavisi i sam uspeh biznisa. Mi smo tu da Vam ponudimo kreativno rešenje ili da unapredimo Vaša kreativna rešenja, sa ciljem da se Vaš biznis održi, pozicionira, raste i naravno razvija.

Siniša Milutinović – osnivač i vlasnik Modus Consultinga

Rođen u Kruševcu 1976 godine. Gimnaziju prirodno-matematičkog smera završio u Kruševcu, a na Ekonomskom fakultetu –Univerziteta u Nišu, diplomirao februara 2002 i stekao zvanje-diplomirani ekonomista opšteg smera. Nakon diplomiranja i u periodu od 2003-2005 objavio preko 500 članaka iz oblasti makroekonomije i mikroekonomije u Pregledu, Ekonomistu, Preduzeću, Reporteru. Računovodstvom počeo da se bavi u JU Veterinarska stanica Kruševac, na pozicijama pripravnika u račnovodstvu, računovođe, i na kraju šefa računovodstva.
Sredinom 2007 prelazi na poziciju Country Finance Manager-a u kompaniji Agroinvest Fond koja je deo Vision Fund Internationala, gde zajedno sa svojim timom upravlja aktivom od preko 16 miliona EUR. U ovom periodu tesno sarađivao sa mnogobrojnim investicionim fondovima (SymInvest, OIKO Credit, VFI, Triple Jump, Treetops Capital, Blue Orchard, ResponsAbility etc).
Stručno se usavršavao iz oblasti finansijskog menadžmenta u Londonu,a iz oblasti mikrofinansija u Frankfurtu, Sofiji, Sarajevu, Bečiićma, i Beogradu. Napredni je korisnik SUN sistema.
Krajem 2012 godine formira konsultantsku kuću Modus Consulting čiji je vlasnik i direktor od osnivanja. Autor je na sajtu makroekonomija.
Govori, čita i piše engleski jezik. Poseduje licencu profesionalnog upravnika stambenih zajednica. Oženjen je, ima dve kćerke.

Telefon
+381 18 288 377, +381 62 53 53 48
Adresa firme
Koste Stamenkovica 6/2, Niš
PTT broj
18000
Matični broj
20865334
PIB
107754408