„TURIST BIRO“BANJA KOVILJAČA
Duži opis firme

*“TURIST BIRO”* Banja Koviljača – *APARTMANI “KRALJEVSKI PARK*”
se prvenstveno bavi uslugom iznajmljivanja apartmana u Banji Koviljači. Ako želite da pobegnete od gradske gužve, da sa porodicom provedete nezaboravne dane toplo preporučujemo  Аpartmane „KRALJEVSKI PARK“. Nalaze se na samom obodu najlepšeg banjskog parka u Srbiji, na oko 30m od Specijalne bolnice za rehabilitaciju i Wellness Centara Kovilje. Apartmani su dvokrevetni,
trokrevetni i četvorokrevetni sa jednom ili vise soba. Svi
apartmani poseduje opremljenu kuhinju, terasu, kupatilo, klima uredjaj, LCD televizor, besplatan wi fi i ostale potrebne stvari kao što su peškiri, zamenska posteljina, pegla,fen i sredstva za higijenu. Parking prostor za vaš automobil je obezbedjen.

Veliko kulturno-istorijsko nasledje sa turističkim potencijalima našeg kraja učiniće Vaš odmor nezaboravnim.Tokom boravka možete posetiti Tršić, rodno mesto prvog reformatora srpskog jezika i pisma Vuka Stefanovića Karadžića, Manastir Tronošu najstariji i najznamenitiji manastir Nemanjića, planinu Gučevo i spomen kosturnicu srpskim i austrougarskim ratnicima izginulim u Prvom svetskom ratu, i reku Drinu kao prirodnu granicu između Srbije i Bosne Hercegovine sa svojim kupalištima. Omor će vam ulepšati i
druge turističke destinacije našega kraja, etno sela, izletišta, sportsko rekreativni kompleski i adrenalinski sportovi.

Osim usluge smeštaja, pružamo i usluge platnog prometa uplate svih vrsta računa, menjačkih poslova, western uniona i prodaje autobuskih karata za medjugradske linije.

Telefon
+381 15 81 84 81, +381 64 85 68 266, +381 64 85 68 267
Adresa firme
MarsalaTita bb, Banja Koviljaca
PTT broj
15316
Matični broj
20607386
PIB
10646503
  • „TURIST BIRO“BANJA KOVILJAČA
  • „TURIST BIRO“BANJA KOVILJAČA
  • „TURIST BIRO“BANJA KOVILJAČA
  • „TURIST BIRO“BANJA KOVILJAČA
  • „TURIST BIRO“BANJA KOVILJAČA
  • „TURIST BIRO“BANJA KOVILJAČA